WHC Magyarország egyik vezető HR-szolgáltatója. Célunk, hogy összekössük a munkaerőpiac szereplőit, és minden esetben gyors, pontos, testreszabott szolgáltatást nyújtsunk partnereinknek, immár 30 éve.
Magas színvonalú, innovatív HR-szolgáltatásokat kínálunk megbízóink részére, melynek segítségével versenyelőnyre tehetnek szert. Professzionális és gyors támogatást nyújtunk a munkavállalóknak, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb álláslehetőséget. Egyedi megoldásaink a vállalatok és a munkavállalók maximális elégedettségét szolgálják. Fizikai-, és szellemi munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés, diákmunka, valamint nyugdíjas-szövetkezet és bérszámfejtési üzletágunk szolgáltatásait 9 hazai és 4 határon túli irodánkban vehetik igénybe.

Erős László

Marketing vezető

Tőkei Csilla

HR Services Coordinator

A Kincentric – a Spencer Stuart leányvállalata – az egyénekben és csapatokban rejlő lehetőségek feltárásán és fejlesztésén keresztül segíti a szervezeteket az eredményesebb üzleti teljesítményhez szükséges változások előmozdításában. Több évtizede kínálunk ügyfeleinknek adat-alapú, testreszabott megoldásokat a szervezeti kultúra, a munkavállalói elkötelezettség, a vezetésfejlesztés és az átfogó HR tanácsadás területén. Célunk, hogy szolgáltatásaink valós értéket teremtve növeljék ügyfeleink szervezeti hatékonyságát. Ismerjen meg minket: kincentric.com

Csiszár Veronika

HR Consultant & Project manager

A Login Autonom több mint 20 éve foglalkozik a HR digitalizációt, illetve a munkavállalói hatékonyságnövelést szolgáló szoftvermegoldások fejlesztésével. Hisszük, hogy a sikeres digitalizáció kulcsa a HR szempontokon túlmutató, integrált, a business és a termelés szintjére „elérő”, az üzleti felhasználók igényeit kiszolgáló megoldásokban rejlik.

Atama Fanni

Sales Manager

Trapp Gellért

Senior Key Account Manager

1Life – Nincs két életünk a munkára és a magánéletre. Ha nem vagyunk egészségesek, vagy nem vagyunk elégedettek az egyikben, nem lehetünk teljesek a másikban sem! Az emberi, így a vállalathoz kapcsolódáshoz is a teljes, az egész embert kell megszólítanunk. Ebben minden félnek nem csak felelőssége, hanem óriási lehetőségei vannak, ezekből mutatunk nektek egy párat!
Lesznek történetek bátorságról, kitartásról, gondoskodásról, CEO-kkal, CHRO-kkal ötletelünk arról, hogy mit kell tennünk a wellbeing buzzworddé válása ellen. Megmutatunk néhány cool új juttatási formát, valamint megnézzük mik a trendek, és mi abból itthon nálunk a realitás.

Tóth Csaba

Direkt értékesítés

Millisits Dániel

Direkt értékesítés

Automatizálja HR-folyamatait, hogy arra koncentrálhasson, ami igazán fontos: munkatársaira! Az emberi erőforrás minden szervezet számára a legfontosabb és legnagyobb érték. A 2019-ben sorrendben másodszor az európai HR Tech-piac tíz legjobb szoftvere közé választott HRmasterrel minden munkavállaló számára elérhetővé válnak olyan funkciók és információk, amelyekkel hatékonyabbá válik a napi munkavégzés és a személyügyi kérdéseket érintő döntéshozatal. Az alkalmazás moduláris felépítése garantálja, hogy csak a megbízó számára releváns modulok telepítődnek, így elkerülhető a felesleges díjfizetés és az üzemeltetéssel többletköltség. Cégünk ügyvezetőjével készült interjút itt olvashatjátok.

Pinczés Gábor

Értékesítési vezető

Máté Ádám

Értékesítési menedzser

Az ARVAL (a BNP Paribas bank leányvállalata) Európa piacvezető operatív lízing cége. 30 országban kezelünk több mint 1,3 millió járművet. Innovatív megoldásokkal segítünk a partnereinknek tradicionális és új mobilitási igények kiszolgálásában. Látogass meg minket a standunknál, kávézz velünk és vezess végig egy távirányítós autót a kijelölt pályán a fenntarthatóság jegyében!

Kalla Péter

Senior Business and Product Development Manager

Futó András

Business Manager

“A márkád arca te magad vagy!” Minden vállalkozás életében fontos, hogy hiteles képet mutasson magáról és vezetőiről. Abban segítünk a cégeknek legyen az kis-közép vagy nagyvállalat, hogy a vizuális kommunikációjukat felépítve, mérhető üzleti előnyökre tegyenek szert az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Segítjük és támogatjuk megvalósulását a kiváló és profi vizuális élménynek. Világszínvonalú üzleti portréinkat egy csepp izgalom és a fotózástól, filmezéstől való frusztráció teljes feloldásával készítjük, hogy Ön közben kizárólag a saját munkájára és területére tudjon koncentrálni. Hogyan tesszük ezt? Kezdje nálunk egy üzleti portréval és hitelességével azonnal lenyűgözi vevőit, munkatársait és természetesen konkurenciáját.

Mártai Marianna

Ügyvezető igazgató

Varga Zoltán

Fotós

A Moson HR kft. 100%-ban magyar tulajdonú HR szolgáltató cég. Hosszú évek szakmai tapasztalatával ren¬delkező elhivatott szakembereink együttes célja, hogy a ter¬melő szektorban is fellépő és egyre égetőbbé váló munkaerőhiányra, gyors, de hosszútávú megoldást biztosítsanak. Látogass meg minket a standunknál és vendégünk vagy egy finom kávéra!

Mészáros László

Projektigazgató

Látogass el standunkra, a CHEQ “Bisztróba” és kóstolj bele a belső kommunikáció legfrissebb megoldásaiba. Három perc és tuti jóllaksz. Úgy gondoljuk, az élő belső kommunikáció létfontosságú a vállalkozások sikeres működéséhez, és mivel létfontosságú, egyszerűnek is kell lennie – valamennyi fél számára. Hatékony munkahelyi szervezetek csak egymással aktív kapcsolatban lévő, jól informált kollégákkal valósulhatnak meg.

Deliága Ákos

CEO, társalapító

Samarjay Péter

Head of Marketing

Cégbemutató? Toborzás? Kiválasztás? Betanítás? Tréning?

Az EffSystem Kft. egyedi fejlesztésű virtuális valóság megoldásai ötvözik az innovációt és a játékosságot a hatékonysággal és a komplex mérési háttérrel. Olyan értéket teremtenek a HR szolgálatában, amelyek révén nem követői, hanem élenjárói lesznek a legkorszerűbb üzleti VR technológiának. Éld át velünk a virtuális valóságot! Jelen vagyunk a jövő technológiájában…

Légy jelen a jövő technológiájában: felejthetetlen élményekkel várunk a világ legkorszerűbb virtuális szemüvegjein! Sztereoszkóp panorámáinkon járj körbe egy irodaházat, gyárterületet és tedd magad próbára monotonitás-tesztünkön! Szemlélj lélegzetelállító magasságból, vagy zuhanj 50 métert az ülőhelyed kényelméből! Megmutatjuk azt is, hogyan lehet mesterséges intelligenciával akár 30%-os megtakarítást elérni a dolgozószállításban a MAMOKA Trans járatain.

Horváth Arnold

VR/AR szakértő

Timár Csaba

VR/AR szakértő

2006 óta kínálunk ajándékmegoldásokat Magyarországon és messze piacvezetők vagyunk az élményajándékozás, illetve a feltölthető ajándékkártyák területén a két márkánkkal.

23 féle Feldobox csomaggal, több mint 1500 programmal, és az AJI feltölthető ajándékkártyáinkkal a legnagyobb választékot nyújtjuk!

Ha jutalmazni, motiválni vagy megköszönni szeretne, ez egy ideális ajándék mind az alkalmazottaknak, mind az üzleti partnereknek. Jelentős pénzügyi előnyei mellett kiemelhető még motivációs értéke: ez a fajta ajándék nem csak egy bérjellegű elkölthető összeget jelent, hanem valódi jutalom érzését is kelti, így sokkal mélyebb és hosszabban tartó pozitív érzést vált ki.

A Feldobox ajándékok és az AJI feltölthető ajándékkártyák ideális eszközök az alkalmazottak motivációjának erősítésére és fenntartására.

Takács Rita

Értékesítési vezető

Horvai Anna

Értékesítő

A HR-es élete nem csak játék és mese, pláne, ha a kollégák munkarendjének vagy szabadságának megtervezéséről van szó. Játssz velünk a BaBér standjánál és próbáld ki, mennyire egyszerű megoldani ezt a feladatot egy több száz fős cég esetén is egy profi munkaidő-nyilvántartó segítségével!

A BaBér több mint 20 éve támogatja a hazai cégek bérszámfejtését és HR részlegeit professzionális szoftvereivel és kiegészítő HR-megoldásokkal. Amennyiben a HR Fest ideje alatt kérsz tőlünk ajánlatot meglévő bérrendszer BaBérra történő átállására, elengedjük az adatmigráció díját, ráadásul a BÉR modul mellé a RIPORTER modult ajándékba adjuk! A részletekért keresd fel standunkat!

Sáfár Katalin

Vezérigazgató-helyettes

Tanka Veronika

Tanácsadó